Pleiterik

120w.nl: “Er wordt veel te veel geschreven en daardoor veel te weinig gelezen. Weg met de breedsprakigheid. 120 woorden is precies genoeg. Schrijfthema voor week 10: “rook.”

© Pixabay

Het valt je niet op dat vandaag de zon feller schijnt. Het ontbijt heb je vanmorgen voor de vijfde dag op rij overgeslagen. Sinds kort moet je bij elke gelegenheid verstek laten gaan. Ik mis jouw verhandelingen over het leven en de liefde. Onze gesprekken duurden vaak tot diep in de nieuwe dag. Liefde was de enige constante in ons leven, het leven niet. Een paar dagen geleden stond ik jouw overhemd te strijken. Geen mogelijkheid meer om te vragen wat jouw favoriete pantalon is. Straks, na de uitvaartdienst, zal ik alleen naar de auto lopen. Wanneer kan ik je weer in mijn armen sluiten? Als de rook om je hoofd is verdwenen en de urn gevuld is met jou.

Deze 120 woorden verschenen op 6 maart 2018 voor het eerst op 120w.nl en werden tot weekwinnaar van week 10, 2018 uitgeroepen op maandag 12 maart 2018.

One thought on “Pleiterik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s