De helende werking van een goed verhaal

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Marjolein Hekkelman, dagbestedingscoah van Woonzorgcentrum Zephyr in Almere, waar onder meer dementerende ouderen worden verzorgd, benaderde mij vorige week met de vraag of ze mijn verhaal ‘Het sprookje van de slechte cowboy en het goddelijke wolkje’ in de ‘Zephyr activiteiten courant’ mocht opnemen, zodat het verhaal door het personeel van Woonzorgcentrum Zephyr aan cliënten kan worden voorgelezen. Vanzelfsprekend gaf ik hier toestemming voor, sterker nog, ik vind het een eer als een verhaal van mij kan bijdragen aan het vergroten van het welzijn van dementerende ouderen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s