Binnen!: ‘De ronkende Messias’ van Arnon Grunberg

‘Hoe groter het minderwaardigheidscomplex hoe groter de behoefte toch ergens trots op te zijn.’

“In een open brief richt Arnon Grunberg zich tot het wereldwonder Max Verstappen, die in één klap een heel volk achter zich wist te verenigen. Dat vraagt om relativering en dat is wat de jongste P.C. Hooftprijswinnaar als geen ander kan leveren.

Het boekje telt twaalf bladzijden, is met de hand gezet uit de Spectrum en in ruim honderd exemplaren gedrukt onder de Korenmaat. Paul van der Steen richt in een tekening een standbeeld in de duinen op voor de verse heilige. Het boekje is gesigneerd door schrijver en tekenaar.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s