Op tijd!

Hoe vaak in mijn leven heb ik niet geleden onder barbaarse hitte in mijn woning, omdat mijn appartement zich altijd op een plek bevond waar de zon, bijna de hele dag, vanuit het zuiden naar binnen scheen? Te vaak. Altijd.

Als de hitte toesloeg en ik op zoek ging naar een fatsoenlijke ventilator waren tijdens elke hittegolf alle ventilators overal uitverkocht en droop ik van het zweet, ernstig teleurgesteld, af naar mijn oververhitte leefplek.

Dit jaar ben ik wijs geweest, zie foto.

Nu alleen nog even in elkaar zetten. Geen probleem aangezien ik elke dag bezig ben mijn nieuwe thuis in Deventer vorm te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s